Groene eieren met ham

Een snel te bereiden slow carb ontbijt met een Italiaanse twist. Gebruik Pesto en Parma ham voor een smaakvol ontbijt.

Met dit ontbijt ben ik de eerste weken van het slow carb dieet de dag begonnen. Het smaakt goed en is snel klaar.

Ingrediënten voor 1 persoon:

  • 2 eieren zonder eigeel (of eiwit uit pak)
  • 1 eetlepel hüttenkäse
  • 1 theelepel pesto
  • 1 plak Parma ham
  • 1 teen knoflook
  • macadamia olie
  • peper/zout

Bereiding:

  1. Mix de eieren in een kom.
  2. Voeg pesto, hüttenkäse en peper en zout toe
  3. Warm een kleine koekenpan op en bak de knoflook in een beetje macadamia olie
  4. Doe het mengsel bij in de pan en blijf continu roeren
  5. Als het mengsel bijna stijf is, voeg dan de Parma ham toe
  6. Roer nog 1 minuut alles goed door elkaar en het gerecht is klaar

TIP: Zelf gebruik ik knoflook-olijfolie om de eieren in te bakken. Dit scheelt me tijd en afwas.

Dit bericht is geplaatst in Snelle recepten met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *