Thaise zalmkoekjes

Een slow carb gerecht boordevol eiwitten.  Zowel prima te eten voor de lunch als voor het diner.

Ingrediënten voor 4 porties:

  • 2 stukken zalmfilet, gesneden in grote stukken (totaal ongeveer 300 gram)
  • 2 theelepels Thaise rode curry pasta
  • 3 eetlepels vers gesneden koriander
  • 1 blik witte bonen
  • 1 ei

Bereiding:

  1. Doe de zalm, ei, curry pasta, koriander en de bonen in een blender.
  2. Mix kort zodat het mengsel zijn grove structuur behoud.
  3. Maak hiervan 6 “hamburgers” door deze in je hand te kneden. Als het niet aan elkaar blijf plakken, voeg dan een beetje olijfolie toe.
  4. Warm een koekenpan op en bak de zalmkoekjes ongeveer 5 minuten per kant op een niet te hoog vuur.

Lekker met geraspte wortel, lente uitje en sla.

Dit bericht is geplaatst in Uitgebreide recepten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *